Книга скарг та пропозицій
5 користувачів
Сторінка 1 з 2
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Книга скарг та пропозицій
У цій темі із задоволенням розглянемо пропозиції щодо вдосконалення та покращання форуму.
Тут також дозволяється обговорювати дії модераторів та адміністраторів. Небагато форумів надають користувачам таку можливість...
Усі скарги та пропозиції будуть прийняті до уваги.
Тут також дозволяється обговорювати дії модераторів та адміністраторів. Небагато форумів надають користувачам таку можливість...
Усі скарги та пропозиції будуть прийняті до уваги.
Okami- Зацікавлений наглядач
- К-ть повідомлень : 47
Registration date : 18.12.2007
Re: Книга скарг та пропозицій
розішліть милом запрошення до всіх учасників старого майдану, мо люде поприходять.
сподіваюсь, база даних не втрачена?
Хвізик- Учасник
- К-ть повідомлень : 18
Добре, спробуємо звернутись до адміністраторів сайту "Майдан". Й разом сподіватимемось на краще.Хвізик пише:розішліть милом запрошення до всіх учасників старого майдану, мо люде поприходять.
И еще вопрос-предложение. Не обнаружил возможность менять свой профиль. Ну, не хочу я быть просто Бразером! Хочу Большим Бразером!
да и с возрастом слегка промахнулся. не, не в разы, но всеж.
При попытке изменить профиль, почему то получается смена пароля. Хм.
да и с возрастом слегка промахнулся. не, не в разы, но всеж.
При попытке изменить профиль, почему то получается смена пароля. Хм.
Большой Brazer- Камрад
- К-ть повідомлень : 81
При редагуванні профілю пароль змінювати немає потреби. Ви маєте можливість внести необхідні корективи нижче форми зміни паролю, або на додаткових вкладинках. Придивіться будь ласка уважніше.
Щодо зміни нікнейму, така функція доступна на даний момент лише адміністратору.
Якщо в Вас щось не вийде, можете написати мені або пані Squirrel приватне повідомлення із вказівкою, що саме й як треба змінити. Спробуємо Вам допомогти.
Якщо в Вас щось не вийде, можете написати мені або пані Squirrel приватне повідомлення із вказівкою, що саме й як треба змінити. Спробуємо Вам допомогти.
Okami пише:При редагуванні профілю пароль змінювати немає потреби. Ви маєте можливість внести необхідні корективи нижче форми зміни паролю, або на додаткових вкладинках. Придивіться будь ласка уважніше.
В том то и фокус, что пароль автоматически пытается поменяться при любых телодвижениях в профиле...
Хотя...Может, много двигался?
Большой Brazer- Камрад
??? Дивно... Начебто все нормально...Brazer пише:В том то и фокус, что пароль автоматически пытается поменяться при любых телодвижениях...
Ну тоді раджу скористатися порадою:
Цікаво, такі проблеми лише в пана Brazerа, чи може ще в когось?Okami пише:Якщо в Вас щось не вийде, можете написати мені або пані Squirrel приватне повідомлення із вказівкою, що саме й як треба змінити. Спробуємо Вам допомогти.
Еще вопрос имею... Скромный-скромный.
А, а , несколько кортинок-аватаров можно завести? И, чтобы, они не менялись сразу во всех предыдущих постах?
А, а , несколько кортинок-аватаров можно завести? И, чтобы, они не менялись сразу во всех предыдущих постах?
Большой Brazer- Камрад
Большой Brazer пише:Еще вопрос имею... Скромный-скромный.
Шкода, але коли Ви змінюєте картинку - вона змінюється скрізь. Боюсь, що тут нічого зробити не вийде. Хоч ще можливо Окамі подивиться - може він щось скумекає. Складати картинки будете трохи пізніше в галереї - сподіваємось, що скоро нарешті запрацює.
Немножко обследовал сайт... Нашел этакую "переговорную комнату" /чатбокс/ Заманчиво... А могли бы уважаемые Админы предусмотреть возможность пошушукаться в переговорной? Ну, типо, пошептаться, чтобы мог видеть только тот с кем шепчешся? То, что такое осуществимо - знаю.
Кнопочку такую "шепнуть" примастырить.
Кнопочку такую "шепнуть" примастырить.
Большой Brazer- Камрад
Шановний Большой Brazerе, така можливість існує. Зветься вона "приватні повідомлення". З правого боку під аватаром та інформацією про учасника є кнопочка "РМ". Власне у чаті така можливість поки що не передбачена. Чесно кажучи, на даний момент особисто я дуже сумніваюся у потребі такої функції...Большой Brazer пише:А могли бы уважаемые Админы предусмотреть возможность пошушукаться в переговорной? Ну, типо, пошептаться, чтобы мог видеть только тот с кем шепчешся? ... Кнопочку такую "шепнуть" примастырить.
Так то оно так, но трошечки не так. Это не совсем тот приват. Не оперативный, так сказать.
Это надо выйти из переговорщицкой, найти кортинко кому хочешь шепнуть на ушко, тыцнуть РМ, напЕсать-отправить... А откуда адресат знает, что ему есть спаслание? и ждать ответа. Да за это время до канацкой границы можно добежать!
Это надо выйти из переговорщицкой, найти кортинко кому хочешь шепнуть на ушко, тыцнуть РМ, напЕсать-отправить... А откуда адресат знает, что ему есть спаслание? и ждать ответа. Да за это время до канацкой границы можно добежать!
Большой Brazer- Камрад
Большой Brazer пише:Так то оно так, но трошечки не так. Это не совсем тот приват. Не оперативный, так сказать.
Ну, щодо того звідки адресат знає, що йому лист прийшов - так у нього одразу висвітиться кількість нових приватних повідомлень. Такшо - нєнада про канадський кордон - з такою швидкістю ще не кожен пінгвін плаває. А щодо технічних можливостей - продовжуйте розмову з Окамі. Може і переконаєте не лінуватись.
А вот мы сча проверим, а вот мы сча сравним!
Большой Brazer- Камрад
Буває звісно й швидше. Але клопоти передсвяткові трохи заважають.Большой Brazer пише:А вот мы сча проверим, а вот мы сча сравним!
Можете рассказать о RSS-фидах? Сейчас их вижу гораздо больше, чем разделов на форуме. Как формируются дополнительные фиды, например Слобожанские новости.
Спокійно, підфорум "Слобожанські новини" я буквально півгодини тому додала. Всіх інших складних слів у Вашому, шановний шкіпер, повідомленні я не знаю А того, хто може знати зараз на форумі немає.
[quote="Squirrel"]Спокійно, підфорум "Слобожанські новини" я буквально півгодини тому додала. Всіх інших складних слів у Вашому, шановний шкіпер, повідомленні я не знаю А того, хто може знати зараз на форумі немає.[/quote
Эт на "шкиперском" языке...
Я тож не знаю таких слов. Но, вроде, не ругательные.
Большой Brazer- Камрад
[quote="Большой Brazer"]
Та я сподіваюсь Просто я гуманітарій чистої води і коли бачу якісь технічні терміни маю нестримне бажання швиденько втратити свідомість. Але беру себе за хвіст і кажу, що чемні білки так не поводяться...
Squirrel пише:Спокійно, підфорум "Слобожанські новини" я буквально півгодини тому додала. Всіх інших складних слів у Вашому, шановний шкіпер, повідомленні я не знаю А того, хто може знати зараз на форумі немає.[/quote
Та я сподіваюсь Просто я гуманітарій чистої води і коли бачу якісь технічні терміни маю нестримне бажання швиденько втратити свідомість. Але беру себе за хвіст і кажу, що чемні білки так не поводяться...
Я почему спросил. Я вижу заметно больше фидов, чем мне доступно разделов. Тоесть или есть скрытые разделы (зачем им публичные фиды) или я чего-то не понимаю. А так всё ОК.
шкипер пише:Я почему спросил. Я вижу заметно больше фидов, чем мне доступно разделов. Тоесть или есть скрытые разделы (зачем им публичные фиды) или я чего-то не понимаю. А так всё ОК.
Я чесно вже призналась - я не розумію, що теке "фід". Як зареєстрованому користувачу Вам мають бути доступними всі форуми та підфоруми які є - підфорум "слобожанські новини" є в складі форуму "Освіта і наука", підфорум "статті" у складі новин, і підфорум "флуд" у "Балачках" - це, власне, все - більше підфорумів немає, принаймні покищо.
Єдине, що Ви в випадку глюку додатково можете бачити, але не можете користуватися це "Basket" - корзина. але там власне нічого цікавого і немає
Форум не містить інших прихованих елементів. Якщо якийсь розділ ви бачите, але не можете користуватись - відпишіть сюди який саме, я спробую розібратись, в розумних людей попитаю.
Ну, вчера я СН не нашел. Сегодня уже есть
<оффтоп>Фід - це калька від feed. Якщо цікаво, просто почитайте про формати RSS та Atom. Якщо дуже коротно, то це спеціальні сторінки, оріентовані на програмну обработку, а не перегляд безпосередньо користувачем. Зазвичай містять заголовок, краткий анонс, посилання на повний текст чи якийсь матеріал. Можуть містити й повний текст. Для роботи з фідами є й спеціалізовані программи (агрегатори), є й спеціалізовані сайти, яки так само збирають/читають вказані вами фіди. Ну й сучасні браузери теж вміють подавати їх в зручному вигляді, наприклад в вигляді папки з закладками (Firefox).</оффтоп>
<оффтоп>Фід - це калька від feed. Якщо цікаво, просто почитайте про формати RSS та Atom. Якщо дуже коротно, то це спеціальні сторінки, оріентовані на програмну обработку, а не перегляд безпосередньо користувачем. Зазвичай містять заголовок, краткий анонс, посилання на повний текст чи якийсь матеріал. Можуть містити й повний текст. Для роботи з фідами є й спеціалізовані программи (агрегатори), є й спеціалізовані сайти, яки так само збирають/читають вказані вами фіди. Ну й сучасні браузери теж вміють подавати їх в зручному вигляді, наприклад в вигляді папки з закладками (Firefox).</оффтоп>
шкипер пише:Ну, вчера я СН не нашел. Сегодня уже есть
Щодо СН - це нова рубрика (підфорум) якій планується присвятити Харкову загалом та Харківському фсторико-філологічному товариству зокрема, підфорум я вчора створила, але першу тему там завела лише сьогодні - ото і увесь фокус.
Підфорум "статті" у Вас теж має відкриватися. Хіба дійсно якісь непорузуміння з Вашим браузером.
На каждом сообщении вижу привычные кнопочки - "цитата" и "пожаловаться". На своих вижу кнопочку "редактировать".
А вот что за кнопочка "отставить жаловаться"? Находится рядом с жалобной, выглядит также но ещё дорисован замок.
А вот что за кнопочка "отставить жаловаться"? Находится рядом с жалобной, выглядит также но ещё дорисован замок.
Якщо чесно, я сама не знаю нафіга розробники її приляпали. Методом научного тику з'ясувалося, що якщо на неї натиснути вона блокує кнопку "поскаржитись". Нафіга - не знаю. Можливо, перестраховка, щоб не нажимати виадково?
Сторінка 1 з 2 • 1, 2
Сторінка 1 з 2
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі