бла-бла-бла
3 користувачів
бла-бла-бла
пхпбб конечно хороший форум, но всё же статьи в формате форума не читаются. почему бы не прикрутить сюда ещё и вики?
Чому-чому
Тому, що я не знаю як це зробити. Розкажете як - прикрутимо. Потім будемо думати навіщо. Все якось налагодиться. Ось бачте, запрацювала функція вставляння картинок, яка вперто відмовлялася це робити кілька місяців.
Re: бла-бла-бла
Squirrel пише:
Тому, що я не знаю як це зробити. Розкажете як - прикрутимо. Потім будемо думати навіщо. Все якось налагодиться. Ось бачте, запрацювала функція вставляння картинок, яка вперто відмовлялася це робити кілька місяців.
Ага! Бачу! Ну, держитесь...
А чо эта так разморило, что на камешках расплылась прям?
Вот, картинко (большая! 5Мб), куда от жары надо. http://valentikon.ru/krim2008/sea.jpg
Совсем-совсем свежее картинко!
Большой Brazer- Камрад
- К-ть повідомлень : 81
Registration date : 18.12.2007
Шоробить. Я в місті, а останні кілька днів таки справді спекотно стає. Вже хочу на море, а треба ще деякі хвости попідгрібать - дві статті здать, проект закрить, то, сьо. І мої ялтинці в цьому році збунтувалися - не кличуть на конфу - позбавляють останьої можливості втікти з роботи під благовідним предлогом. доведться чесно сказати - хочу на море, переживете якось тиждень без мене.
А я прям оживаю, когда +30-35! А зиму нинавижу!
ЗЫ. Два года никак не могу вырваться никуда...
ЗЫ. Два года никак не могу вырваться никуда...
Большой Brazer- Камрад
- К-ть повідомлень : 81
Registration date : 18.12.2007
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі