International Society for Cultural and Activity Research
3 користувачів
:: Новини
Сторінка 1 з 1
International Society for Cultural and Activity Research
International Society for Cultural and Activity Research (ISCAR) ISCAR is an association, whose purpose is the promotion and development of multidisciplinary theoretical and empirical research on societal, cultural and historical dimensions of human practices.
News
(28.Dec.2007) 15 February 2008 is deadline for proposals to Second ISCAR Congress
(19.Nov.2007) 2nd ISCAR Congress (9-13 Sept 2008) Website: http://iscar2008.com
(10.Oct.2007) News from CHACDOC section
(15.Jul.2007) New website for Italian ISCAR section
(20.Feb.2006) Cultural-Historical Psychology is now an ISCAR-affiliated journal
(12.Nov.2005) Minutes from Members’ Meeting September 23, 2005
(22.Sept.2005) New ISCAR Executive Committee
(20.Jul.2005) New ISCAR Sections formed
(1.July.2002) iscar.org has come online.
Publications and Communications
Presentation of ISCAR
Current ISCAR Sections
Books, Newsletters, etc.
Institutional Memory
Membership
Register as an ISCAR member
Membership Information
Membership Benefits (e.g., publication discounts)
Congresses
ISCAR organizes an international Congress every three years.
Second ISCAR Congress
San Diego, California, USA — 9–13 September 2008
Website: http://iscar2008.com
First ISCAR Congress
Sevilla, Spain — 20–24 September 2005
Congress Theme: Acting in changing worlds: Learning, communication and minds in intercultural activities ISCAR Organization
Executive Committee
ISCAR Sections
Organizational Documents
ISCAR Articles
ISCAR Standing Orders
ISCAR Executive Orders
Minutes from the Executive Committee, 29 March 2003, Sevilla
Minutes from the Executive Committee, 22 June 2002, Amsterdam
Minutes from the Executive Committee, 21 June 2002, Amsterdam
Minutes from Members’ Meeting 23 September 2005
--------------------------------------------------------------------------------
Questions and requests to: info@iscar.org
Last modified: 28 December 2007
News
(28.Dec.2007) 15 February 2008 is deadline for proposals to Second ISCAR Congress
(19.Nov.2007) 2nd ISCAR Congress (9-13 Sept 2008) Website: http://iscar2008.com
(10.Oct.2007) News from CHACDOC section
(15.Jul.2007) New website for Italian ISCAR section
(20.Feb.2006) Cultural-Historical Psychology is now an ISCAR-affiliated journal
(12.Nov.2005) Minutes from Members’ Meeting September 23, 2005
(22.Sept.2005) New ISCAR Executive Committee
(20.Jul.2005) New ISCAR Sections formed
(1.July.2002) iscar.org has come online.
Publications and Communications
Presentation of ISCAR
Current ISCAR Sections
Books, Newsletters, etc.
Institutional Memory
Membership
Register as an ISCAR member
Membership Information
Membership Benefits (e.g., publication discounts)
Congresses
ISCAR organizes an international Congress every three years.
Second ISCAR Congress
San Diego, California, USA — 9–13 September 2008
Website: http://iscar2008.com
First ISCAR Congress
Sevilla, Spain — 20–24 September 2005
Congress Theme: Acting in changing worlds: Learning, communication and minds in intercultural activities ISCAR Organization
Executive Committee
ISCAR Sections
Organizational Documents
ISCAR Articles
ISCAR Standing Orders
ISCAR Executive Orders
Minutes from the Executive Committee, 29 March 2003, Sevilla
Minutes from the Executive Committee, 22 June 2002, Amsterdam
Minutes from the Executive Committee, 21 June 2002, Amsterdam
Minutes from Members’ Meeting 23 September 2005
--------------------------------------------------------------------------------
Questions and requests to: info@iscar.org
Last modified: 28 December 2007
amigo- Новачок
- К-ть повідомлень : 4
Registration date : 26.01.2008
Большой Brazer- Камрад
- К-ть повідомлень : 81
Registration date : 18.12.2007
Це ні чо, а хто :)
Большой Brazer пише:Чо?!
Кажуть же Вам - amigo. Ось. Навіть аватарку собі поставити неполінувався.
Щоправда аміго вирішив одразу заводити окрему тему, та ще й не ознайомившись з правилами форуму. Взагалі-то у нас мова спілкування на форумі - українська. Ну то, менше з тим.
А щодо змісту - мова йде про якусь міжнародну організацію з дослідження культури.
Прохоання до amigo розміщувати Ваші повідомлення загальнозрозумілою на цьому форумі мовою - українською, або принаймні коментувати нею розміщений англійською оригінальний текст.
Для форумного загалу якщо користувач не з'явиться на форумі протягом наступних двох тижнів і не прокоментує розміщений текст ця гілка буде видалена.
Re: International Society for Cultural and Activity Research
Шановні колегі, amigos! Прошу pardonu, але ж я хотів поділитися з вами інформацією про цікаву міжнародну конференцію та організацію, котра ії проводить. Якщо серед вас є психологі, культурологи, соціологі, фільозофи, які володіють мовами та мають що сказати міжнародній спільноті - це для них. Якщо таких немає та нікому це непотрібно - витирайте негайно!
Але від себе скажу, що якось я був на конференції цього загалу (тоді - в Данії), було вельми цікаво, може хтось спробує.
Ще раз перепрошую за , може не дуже вдале розміщення цієї інфи, але ж я новенький на цьому форумі, а тут, як бачу, люди інтелигентні зібрались, дай думаю, зайду, може і навчусь чому доброму
Але від себе скажу, що якось я був на конференції цього загалу (тоді - в Данії), було вельми цікаво, може хтось спробує.
Ще раз перепрошую за , може не дуже вдале розміщення цієї інфи, але ж я новенький на цьому форумі, а тут, як бачу, люди інтелигентні зібрались, дай думаю, зайду, може і навчусь чому доброму
amigo- Новачок
amigo пише:Шановні колегі, amigos! Прошу pardonu, але ж я хотів поділитися з вами інформацією про цікаву міжнародну конференцію та організацію, котра ії проводить. Якщо серед вас є психологі, культурологи, соціологі, фільозофи, які володіють мовами та мають що сказати міжнародній спільноті - це для них. Якщо таких немає та нікому це непотрібно - витирайте негайно!
Вітаємо у Клубі!
Все гаразд, але, зрозумійне мене правильно - це було перше ваше повідомлення. Не прокоментоване Вами, як це Ви щойно зробили.
Справа в тому, що інформаційні повідомлення Відвідувачів, які заходять на форум вперше, без коментарів, завжди викликає підозру на спамову рекламну розсилку.
Я особисто з діяльністю дієї організації не знайома. Тому й відреагувала так, як відреагувала.
Поясність мені, якщо Ваша ласка - при чому тут "Activity" у назві. Про що йдеться?
І що ж цікавого було у Данії?
Подивилась сайт цієї організації. І сторіночку з проектами теж: http://iscar2008.com/Pre-Congress.html
Є прикольний проект для вчителів та мистецтвознавців.
А який цікавий проектик для вчителів та істориків! І якраз в контексті того, про що ми говоримо останні дні - формування в дитини культурно-історичних уявлень, і щось про етнічні аспекти там теж є.
Є прикольний проект для вчителів та мистецтвознавців.
А який цікавий проектик для вчителів та істориків! І якраз в контексті того, про що ми говоримо останні дні - формування в дитини культурно-історичних уявлень, і щось про етнічні аспекти там теж є.
[quote="Squirrel"]
Щоправда аміго вирішив одразу заводити окрему тему, та ще й не ознайомившись з правилами форуму. Взагалі-то у нас мова спілкування на форумі - українська. Ну то, менше з тим.
А щодо змісту - мова йде про якусь міжнародну організацію з дослідження культури.
мы академиев не кончали,аглицкому не обучены, но, что про культуру-науку речь идет понял...
Ладно я, тЕтановый, а вот так сразу в лоб- заикой можно же сделать!
мы академиев не кончали,аглицкому не обучены, но, что про культуру-науку речь идет понял...
Ладно я, тЕтановый, а вот так сразу в лоб- заикой можно же сделать!
Большой Brazer- Камрад
- К-ть повідомлень : 81
Registration date : 18.12.2007
Squirrel пише:[
Поясність мені, якщо Ваша ласка - при чому тут "Activity" у назві. Про що йдеться?
Йдеться про теорію діяльності - там збираються люди зі всього світу, які добре знають про Виготського, Леонтьєва, Лурію.
Терію діялності тлумачать широко - тут і учбова діяльність, і мистецька і т.п. основне те, що формування та розвиток психики тлумачать на базі діяльності.
І що ж цікавого було у Данії?
Як що? Я там виступав!
Були такі цікаві вчені, як відомий психолог, легендарний Джером Брунер. Несподівано приїхала також Марта Нуссбаум. У нас ії майже не знають, а на заході вона дуже відома своїми книжками (Fragility of Goodness - не знаю, як влучно сказати українською, рос. буде Хрупкость добродетели - це про античну трагедію. також вона писала про космополітизм, фемінізм, індівідуалізм і т.д. Працює в Чикаго.
Данія взагалі цікава країна, майже всі вільно розмовляють англійською (на відміну від Італії, або Швейцарії, де не завжди знайдеш англомовну людину). Класний університет в Орхусі, що входить до десятки кращих европейських, а наші починаються тільки з 1453 позиції світового рейтингу...). Я не академік, а простий вчитель і знайшов там багато цікавих харизматиків з Бразилії, Аргентини та інших Латиносів. для них освіта - це революція, вони ще такі полум*яні, майже дикуваті, але класні. Я, на жаль, португальскої не знаю. Якось ще іспанську розумію, але португальску - ні. А бразильянці майже не володіють англійською. Дехто з них набрався революційного духу в Парижі, та добре володіє французькою.
Hasta luego,
amiga,
радий був познайомитися.
А також радий тому, що Ви знайшли дещо цікавого для себе, клацнувши на лінк.
amigo- Новачок
:: Новини
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі