Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Новорічне звернення

Перейти донизу

Новорічне звернення Empty Новорічне звернення

Повідомлення автор Карл Пн 31 Груд 2007, 00:38

Новорічне звернення українського народу (ух ты, как смело однако!)
або
Білий фрак для Президента

Пане Президенте!
Ще трошки і десь о 23.50 - 31 грудня - за давньою телевізійною традицією, яка з’явилася за часів вибореної мною дивним чином Незалежності (а може й того раніше), Ви прийдете до мене – мудрого українського народу – в гості з чарчиною грайливого шампанського, зі святковими новорічними вітаннями та намаганням узагальнити мої гідні цьогорічні здобутки. Ви прийдете, аби нагадати мені величні події року, що минає, та ознайомити мене з реєстром Ваших небувалих успіхів.

Вже не один рік ми з Вами знайомі, Пане Президенте, але цього разу я маю нагоду і неабияке бажання Вас випередити. І готуючись до нашої довгоочікуваної зустрічі (один на один, так би мовити) я встиг зібратися і, дещо обміркувавши, нашкрябав ключові тези свого виступу.
Тези я писав собі сам і не заздалегідь, а в останні хвилини 2007-го року, тому вийшло дещо незв'язно та плутано (нуууу як завжди). Адже це Ви, Пане Президенте, у мене послідовний та незаангажований, ну а я - і заангажований, і непослідовний... „Русизмів” уникнути теж не вдалося – така вже у нас Країна...

Ось тут у мене на святковому столі світиться пляшечка відкоркованого смачного алкоголю, я вже трошки хильнув за старий рік з його ґвалтовними поворотами та небезпечними перехрестями... Ні, ні – закусювати я зараз також нічим не буду, бо як Ви пам’ятаєте – що у тверезого в голові, то у НЕ зовсім тверезого... ага-ага, бачте - Ви вже самі мені й підказали – саме так, Пане Президенте, саме так... тому й не закусюю...

Коли я „ітожив”, те що прожив................

Вікторе Федоровичу, а Ви що тут робите і чого мене з пантелику збиваєте? Що Вас непокоїть? Зачекайте, будь ласка, в тіні свого зоряного кабінету під ясно-блакитною ялинкою, не западайте у вічі.
Ну чого Ви такий нетерплячий?... І навіщо порушувати регламент? Та знаю я, що ВИ мене вдвох із паном Президентом у цю передноворічну ніч довбати будете, але все одно - зачекайте... текст наразі довчіть, а то знову щось переплутаєте, або якесь слово з голови вилетить... і ніхто Вам не підкаже, бо всі будуть дуже зайняті або геть сп'янілі...

Ну гаразд, якщо вже Вам, Пане Ще Один Прем’єр, так не йметься – забирайтеся до іншого телевізора... Та що ж Ви отаке чините! Ні, не сюди, ні в якому разі не через мої приватизовані апартаменти... спробуйте якось по проводах проскочити, як той електричний струм, повз очей моїх і непомітно... не загромаджуйте своєю величчю приміщення, бо в моїй оселі і без Вашої самовдоволеної постаті місця замало... Ну що там у Вас? Справляєтесь? Тінь заважає? А Ви її позбавтеся... Як-як? Звідки ж я знаю „як”? Самі в тінь зайшли, самі й виповзайте...

Ніч яка місячна, зоряна, ясная... видно...........
Ой, вибачте! Це я знову хильнув...

Юлія Володимирівна! А Ви що - теж жадаєте звернутись до мене з пропозицією, щодо зменшення податку на додану вартість і розповіддю про збалансований бюджет? Але я до Вас поки що чіплятись і не збираюсь. Скільки часу Вам потрібно на „раскрутку”? 100 (сто) днів достатньо буде? От і домовились! Через 100 днів я призначаю Вам побачення, зустрінемось в реалії, так би мовити...
А Ви за цей час (дуже прошу) докладіть певних зусиль і зробіть так, щоб ці 100 днів „потрясли Країну і світ”... Дата закінчення даного терміну припадає десь на 1 квітня? Ну то нічого, щось придумаємо...

Ага! І до своїх хлопців-соратників уважніше придивіться, що вони з себе представляють зблизька і про що там шушукаються поміж собою та за моєю спиною...
І ще одне... На каток цієї зими ходити не варто, хай їй грець – тій ковзанці, бо знов-таки через корупцію перечепимось... Адже Ви, Юлія Володимирівна, так само як і я, нашого Пана Президента добре знаєте – він що-небудь як уткне... і буде нам з Вами лихо... Хоча Пан Президент і без цього вміє мене і дивувати, і дратувати... Чаклун наш... добрий дервіш...

Пане Президенте!
А Раїса Василівна зайняти пост Міністра оборони сама відмовилась? Аааа, їй колір „хакі” не до лиця, не подобається їй той колір (мені, до речі, теж цей колір не лічить)... І „калашникова” вона за відведені секунди звісно зібрати не зможе... А з паном Калашниковим бач як швидко розправились, майже блискавично... а хлопчина він непоганий був, справжній військовий і в скрутну годину міг у нагоді стати... Але скинули хлопця з депутатського Олімпу... даааа... а втім, Пане Президент, як на мою думку - Раїсі Василівні секретарство мало сенс раніше запропонувати – а там дивись і ще на один голос „за” більше було б... І про славнозвісне місто З’їздоград я також вже забув... А знаєте, пане Президент, як мені ТОДІ страшно було... ну да ладно...

Запрягайте, хлопці, коней..........
Ой, мене (здається) вже понесло!

Пане Президенте!
Вас, звичайно, не дуже цікавить як я прожив цей рік... але я вижив! Я протримався на плаву, я вистояв під тягарем життєвих негараздів, які силою-силенною розхитували мою домівку, я зробив деякі висновки... бувало, що розгублювався й плутався в тому гармидері, який коївся навколо мене... іноді мене заносило кудись не туди, так само як і Вас... і відтепер ми з Вами квіти, бо Ви також багааааато до чого свою руку доклали... Ось такої, Пане Президенте....

А який дарунок, чи то гостинець, Ви мені під ялинку покладете, щоб я розчулився? Гаразд, умовили, зараз я відвернуся й заплющу очі, а ви ховайте свій дарунок... та не буду я підглядати, бо чесний... Що це? Знов чорний ящик? Тоді робимо так – торгуємось з Вами до останнього, а потім я беру грошима. Та не хочу я більше Ваших призів! У мене їх стільки по закапелках поназбиралося, що вже й складати нікуди, я весь у Ваших призах, як чернець у молитвах... Краще – не бентежте мене... Чи все ж таки погодитись на приз?...

Ой у полі два дубки, два дубки..............
Все!!! На співи я більше не відволікаюсь!

А втім я знаю – президенти приходять і уходять, а народу тікати нікуди... Ось майже і все, що я встиг сказати за відведені мені 10 хвилин... Здається вклався, не зловживаючи Вашою увагою, Пане Президент...
І тепер я буду їсти й чаркувати, бо дуже зголоднів, поки з Вами контактував...

О! Пане Ще Один Прем’єр! Ви знов-таки тут як тут! Що цього разу не так? Чого Ви мене відштовхуєте? І не треба сміятись над горем людей...
Ми ж з Вами домовилися, що регламент порушувати не будемо... всім учасникам теле-мосту - по 10 хвилин... першим слово взяв я, другий на черзі - Пан Президент, потім Прем’єр-міністр пані Тимошенко, ну і наостанок (чи то на посошок) із заключним словом – Ви, Пане Ще Один Прем’єр... і без ВАС я нікуди...

Куди-куди Ви кажете мені йти? З якого такого дива і як Вам тільки не соромно? Та я ж лагідний, як той кетчуп.... А Ви так неввічливо і зневажливо себе поводите щодо мене і моїх толерантних висловлювань і міркувань...
Ну то таке, я не ображаюсь... а Ви заждіть ще трошки і все буде добре...

А наразі я передаю слово Вам, Пане Президент! Ви готові?
І останнє! Коли будете мене вітати – зверніться до мене не „народ”, а „нація”... „народ” – це звучить якось буденно, а „нація” – тріумфально!
І... поїхали!!! про стрімкий економічний поступ, про темпи зростання української економіки, про збільшення моїх доходів на декілька відсотків, про євроінтеграцію, про консолідацію зусиль, про ідеї порозуміння і позицію суспільства........... я нічого не пропустив?
Одне й те саме, одне й те саме із року в рік...

А тепер всі уважно подивились на мене, який я тільки гарнесенький і веселий – весь у „дощику”, конфетті, з серпантином на вухах і оберемком полум'яних побажань..........

З Новим роком тебе, НАЦІЯ!!! І нехай ВСІМ щастить!!!

Карл
Учасник
Учасник

К-ть повідомлень : 25
Registration date : 19.12.2007

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі