О! Нарешті додумався для чого цей форум :)
5 користувачів
:: Балачки
Сторінка 1 з 1
О! Нарешті додумався для чого цей форум :)
Є такі штуки, які на ВФ швидко плинуть, бо події це забивають. І до тематики спеціфічних форумів на тому ж Майдані воно не відноситься. І на БП якось рука не здіймається, бо там критична маса божевільних (може вони й не читають такого, але все одно якось тойво).
Що це? Це наприклад нотатки або фрагменти дослідів, чи розвідок якихось. Такі, що коменти на них тільки сприятимуть справі. А головне - якось уповільнюється безумний час, не плине так швидко, і воно не поховано так надійно, щоб його не міг відшукати любознатєльний читач
Що це? Це наприклад нотатки або фрагменти дослідів, чи розвідок якихось. Такі, що коменти на них тільки сприятимуть справі. А головне - якось уповільнюється безумний час, не плине так швидко, і воно не поховано так надійно, щоб його не міг відшукати любознатєльний читач
Tatarchuk- Камрад
- К-ть повідомлень : 83
Registration date : 18.12.2007
Re: О! Нарешті додумався для чого цей форум :)
Та хіба ж "критична маса божевільних" на "БП" вища аніж у нашій Верховній Раді? Один Педро Симоненко чого вартий з "великим українцем" дядечкою Леніним... Наш Педро зовсім збожеволів...
А сайт дійсно гарний!!! Смайлик!
П.С.И все-таки у меня не получается с первого раза отправить сообщение... ну не получается и все... а я - упрямый... четвертая попытка............
А сайт дійсно гарний!!! Смайлик!
П.С.И все-таки у меня не получается с первого раза отправить сообщение... ну не получается и все... а я - упрямый... четвертая попытка............
Карл- Учасник
- К-ть повідомлень : 25
Registration date : 19.12.2007
Може ви тисните на "Попередній погляд" замість "Send"?
Tatarchuk- Камрад
- К-ть повідомлень : 83
Обижаааааете...
Убитый словарем английский - но не до такой же степени...
Смайлик!
Убитый словарем английский - но не до такой же степени...
Смайлик!
Останній раз редагувалося: (Нд 23 Груд 2007, 21:47), всього регувалося 1 раз(-и)
Карл- Учасник
Большой Brazer- Камрад
- К-ть повідомлень : 81
Tatarchuk пише:Є такі штуки, які на ВФ швидко плинуть, бо події це забивають. І до тематики спеціфічних форумів на тому ж Майдані воно не відноситься. І на БП якось рука не здіймається, бо там критична маса божевільних (може вони й не читають такого, але все одно якось тойво).
Я б теж залишила його саме як віртуальний майданний клуб, раз на реальний покамість не розжились... а так буде де кісточки поперемивати різним всяким лічностям з приводу різних всяких подій
Сонька- Учасник
- К-ть повідомлень : 11
Шановний пане (чи краще пані? ) Карле, дуже прошу подібні питання вирішувати у спеціально відведеному місці. Бо мені дуже не хочеться ножиці використовувати.Карл пише:А можно тогда вопрос - пока никто не слышит?
"Нах*й" - пишется вместе или раздельно?
Okami- Зацікавлений наглядач
- К-ть повідомлень : 47
Не понял...
Ничего такого я и не говорил... это не я был... можете сами убедиться... Вам (наверное) показалось, шановний Okami.......
СМАЙЛИК!
Ничего такого я и не говорил... это не я был... можете сами убедиться... Вам (наверное) показалось, шановний Okami.......
СМАЙЛИК!
Карл- Учасник
:: Балачки
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі