Вони - руськіє люді, дуже дивні створіння
2 користувачів
Вони - руськіє люді, дуже дивні створіння
надивилась-начиталась навколосевастопільської тематики.
Як вам подобається?
"Мы, русские люди, у отчих могил
Врагов о пощаде не просим!
Я - русский, всегда о себе говорил
Стальной император Иосиф.
За Севастополь!" - пише мешканець Москви на міському форумі Севастополя - його радо підтримують переселенці звідтудой, діти почесних пенсіонерів, і т.д.
І ніхто бідаку автора не просвітив, що Миклухо-Маклай (обраний ним нік) таки був українцем.
Щоправда, загальне враження полягає зовсім не в цьому. Правду кажуть, все пізнається у порівнянні. Так ось - у порівнянні один невеличкий міський Севостопільський форум значно дієздатніший за Майдан. Нажаль.
Як вам подобається?
"Мы, русские люди, у отчих могил
Врагов о пощаде не просим!
Я - русский, всегда о себе говорил
Стальной император Иосиф.
За Севастополь!" - пише мешканець Москви на міському форумі Севастополя - його радо підтримують переселенці звідтудой, діти почесних пенсіонерів, і т.д.
І ніхто бідаку автора не просвітив, що Миклухо-Маклай (обраний ним нік) таки був українцем.
Щоправда, загальне враження полягає зовсім не в цьому. Правду кажуть, все пізнається у порівнянні. Так ось - у порівнянні один невеличкий міський Севостопільський форум значно дієздатніший за Майдан. Нажаль.
чим саме?
Squirrel пише: Правду кажуть, все пізнається у порівнянні. Так ось - у порівнянні один невеличкий міський Севостопільський форум значно дієздатніший за Майдан. Нажаль.
Єдине що мені відомо з плюсу цього сайту - високий відсоток депуатнів місцевого рівня серед відвідувачів. Щодо іншого переваг не бачу, може розкриєте мені очи?*
* Повірте я не налаштований "круче майдану нічо нема", навпаки досить критично до цього сайту ставлюся. Тим більш цікаво про конкурентів, та ще й ворогів фактично...
Tatarchuk- Камрад
- К-ть повідомлень : 83
Registration date : 18.12.2007
Re: Вони - руськіє люді, дуже дивні створіння
Tatarchuk пише:Squirrel пише: Правду кажуть, все пізнається у порівнянні. Так ось - у порівнянні один невеличкий міський Севостопільський форум значно дієздатніший за Майдан. Нажаль.
Єдине що мені відомо з плюсу цього сайту - високий відсоток депуатнів місцевого рівня серед відвідувачів. Щодо іншого переваг не бачу, може розкриєте мені очи?*
* Повірте я не налаштований "круче майдану нічо нема", навпаки досить критично до цього сайту ставлюся. Тим більш цікаво про конкурентів, та ще й ворогів фактично...
Справа не в піітеті і не в тому навіть, що ворога потрібно знати в обличчя. Можливо, я недостатньо чітко висловилася - мала на увазі саме результативність у плані координації діяльності в реалі. Подивіться на пряму дію майдану на даний момент. Одне оголошення про акцію в реалі (пам'яті Гії) - але й вона не скоодинована на форумі. Тут в принципі пофіг як люди координуються, але - це не координується на форумі, це НЕ акція Майдану. Так воно виглядає. Не треба казати, що не перший раз все робиться, всі все знають і т.д. Це просто констатація - форум (сайт) в даному випадку кодинаційним інтрументом не є. Всі інші в колонці прямої дії - речі віртуальні, не відходячи від компа. І то триває досить давно - архів на місці, переконатись не важко.
Дещо інша ситуація на форумі севастополя. Він координаційну функцію виконує. Значна частина дописувачів не просто шовіністи, але й шовіністи які живуть на території іншої країни і, дехто, жодного разу не був у севастополі. Проте в них існують акції в реалі, існують РОКАМИ. Причому моніторинг їх діяльнсті за досить великий період зійснити неможливо - теми про ситуативні акції після їх завершення видаляються. Так, з форуму політика з розділу оголошень зникла тема про зустріч російського флоту - скоординувалися, провели, видалили. Архів не в пошані.
Не беруся твердити який варіант краще - все залежить від цілей.
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі